Ik ben bewoner

Welkom in Kerckebosch! We maken u graag wegwijs in uw nieuwe of vernieuwde woonomgeving. Lees hier meer over actuele werkzaamheden, beheer en de inrichting van de wijk.

Werkzaamheden

Werkzaamheden

Lees meer over actuele werkzaamheden en het melden van overlast.

 

Lees meer

Inrichting

Inrichting

Kerckebosch wordt organisch ontwikkeld en gerealiseerd. Dat wil zeggen stap voor stap, met de mogelijkheden om bij te stellen wanneer de woningmarkt en/of de woonomgeving daar om vragen. Ook ligt de wijk Kerckebosch in een natuurgebied met bos en heide. Hier gaan we zorgvuldig en duurzaam mee om.

 

Lees meer

Beheer

Beheer

Samen met onze bewoners houden we Kerckebosch schoon, veilig en mooi.

 

Lees meer

WIJKVERENIGING

WIJKVERENIGING

Elkaar ontmoeten, vinden, helpen, de wijk leren kennen en belangen behartigen. Dat is waar Wijkvereniging Kerckebosch voor staat. Het is nog een jonge vereniging. Jong betekent actief. En dát is de vereniging. De afgelopen tijd sloot de vereniging zich aan bij bestaande activiteiten of organiseerde zelf activiteiten. Help je mee?

 

Lees meer

DuurSaam

DuurSaam

Duurzaamheid in Kerckebosch is: groen, leuk en iets wat je alleen samen kunt doen. Op die wijze komen we met duurzaamheid verder. Heb jij een goed idee om je buurt of de wijk duurzamer te maken? Laat het ons weten!

Stuur je idee naar info@kerckeboschzeist.nl of deel je initiatief met de Wijkvereniging Kerckebosch.

 

Lees meer over DuurSaam Kerckebosch

Waar kan ik terecht?

Waar kan ik terecht?

Alle handige adressen en telefoonnummers in één overzicht.

Download hier:

Welkomstpakket

Welkomstpakket

Verhuist u naar een nieuwe woning in Kerckebosch? Dan ontvangt u binnen 3 maanden van ons een welkomstpakket, met 1 jaar gratis Beschermsschap van het Utrechts Landschap en een informatiepakket over de nieuwe wijk.

 

Heeft u geen pakket gehad? Stuur dan een mail naar info@kerckeboschzeist.nl.

Nieuwsbrief

<widget><id>3</id><onload>onLoadForm</onload></widget>