Beheer

Beheer

Beheer Kerckebosch

Bij het beheer van een wijk horen onderwerpen als groenonderhoud, water en waterafvoer, riolering, afval, bomenkap, honden, veiligheid, spelen, buurtoverlast, openbare verlichting, wegen.

 

Voor vragen en meldingen over het beheer van Kerckebosch kunt u terecht bij de Gemeente Zeist via www.zeist.nl of bel naar 14 030.

 

Voor vragen of meldingen met betrekking tot bouwoverlast en de wijkvernieuwing kunt u terecht bij het Informatiecentrum Kerckebosch.
 

Wat kunt u zelf?

Het schoon, veilig en mooi houden van de wijk Kerckebosch kunnen wij niet alleen. Wij kunnen uw hulp heel goed gebruiken. Samen met uw buren kunt u veel doen om de wijk schoon, gezellig en leefbaar te houden. Door u verantwoordelijk te voelen voor uw eigen buurt en door samen activiteiten te organiseren en door de straten netjes te houden. Maar ook door elkaar aan te spreken op ongewenst gedrag.

 

Natuurwerkgroep Utrechts Landschap

Wist u dat u mee kunt helpen bij natuurbescherming en beheer van natuur in Kerckebosch? Houd de natuurburendagen in de gaten via de website en de nieuwsbrief. Tijdens deze dagen kunt u helpen bij het beheer van Utrechts Landschap.

Voor specifieke vragen over natuurbeheer neemt u contact op met Utrechts Landschap via 030-220 55 55, contactpersoon Maarten den Hartigh. Meer informatie over Utrechts Landschap is te vinden op www.utrechtslandschap.nl

 

Wijkinitiatief

Wijkgericht Werken stimuleert initiatieven uit de samenleving die de leefbaarheid ten goede komen. Heeft u een goed idee voor uw wijk? Wellicht kan uw wijkteam het plan financieel ondersteunen met het wijkbudget.


Straatfeest

U kunt een straatfeest of buurtbarbecue schriftelijk aanvragen. De gemeente beoordeelt of het een melding klein evenement of een evenementenvergunning betreft. Dit is onder andere afhankelijk van de locatie.

Nieuwsbrief

<widget><id>3</id><onload>onLoadForm</onload></widget>