Inrichting

Inrichting

Kerckebosch wordt organisch ontwikkeld en gerealiseerd. Dat wil zeggen stap voor stap, met de mogelijkheden om bij te stellen wanneer de woningmarkt en/of de woonomgeving daar om vragen. Ook ligt de wijk Kerckebosch in een natuurgebied met bos en heide. Hier gaan we zorgvuldig en duurzaam mee om.

Inrichtingsprincipes

Inrichtingsprincipes

Op basis van de Inrichtingsprincipes voor Kerckebosch wordt voor elke buurt het Inrichtingsplan voor de openbare ruimte uitgewerkt. Dit plan wordt aan de bewoners van de nieuwe buurt gepresenteerd. Ideeën of suggesties zijn altijd welkom.

 

De Inrichtingsprincipes en Inrichtingsplannen download je hier.

* De organische ontwikkeling en de ligging in een natuurgebied zorgen ervoor dat de buitenruimte er in werkelijkheid anders uit kan zien dan op tekening of de verkoopbrochure wordt voorgesteld.

Groene wijk

Groene wijk

In Kerckebosch werken we in en met de natuur. De natuur laat zich niet altijd plannen. Dit betekent dat bij de uitvoering van de plannen er wel eens iets kan veranderen. Ook op langere termijn zijn soms nog aanpassingen nodig, als de natuur zich anders ontwikkelt dan gedacht. Zo behouden we de kwaliteit van de natuur.

 

Lees meer

Spelen

Spelen

Spelen is belangrijk voor een kind, groot of klein. Daarom krijgt Kerckebosch verschillende speelplekken. Dit zijn geen keurig ingerichte speeltuintjes, maar plekken die geleidelijk overgaan in de natuur. Soms met een glijbaan of schommel. Maar ook met kronkelpaadjes en elementen als water, zand, keien en een boomstam.

 

Lees meer

Nieuwsbrief

<widget><id>3</id><onload>onLoadForm</onload></widget>