Werkzaamheden

Werkzaamheden

Lees meer over actuele werkzaamheden en het melden van overlast.

Actuele werkzaamheden

Actuele werkzaamheden

 

START BOUW EVERGREEN

 

Wijknieuws Start Bouw Evergreen september 2021

 

 START BOUW ELIX

 

Wijknieuws voorbereiding juni 2021

Veiligheid & overlast

Veiligheid & overlast

Er gebeurt veel in Kerckebosch. Een aantal bewoners geniet al van hun nieuwe huis, anderen ondervinden helaas nog overlast van de bouw en het breken van puin. We realiseren ons dat dit veel geduld en begrip vraagt van bewoners. Hou ons daarom op de hoogte. Zo blijven we in contact en kunnen we zoeken naar mogelijke oplossingen.

 

Melden
U kunt overlast, tips of een gevaarlijke situatie melden bij de WOM via info@kerckeboschzeist.nl, 06-86822714 (bereikbaar op dinsdag en donderdag), of kom langs op Hoog Kanje 17-keet. Wij zijn open op afspraak.
 

Maatregelen om overlast te beperken

  • Het bouwverkeer en het woonverkeer worden zoveel mogelijk van elkaar gescheiden.
  • Het meeste bouwverkeer verloopt via de Prinses Margrietlaan, zodat vrachtwagens zo snel mogelijk de wijk in en uit kunnen rijden.
  • Met de aannemers worden duidelijke afspraken gemaakt over de tijden waarop het bouwverkeer door de wijk rijdt. Ook krijgen zij informatie (tips) om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

 

Veiligheid voorop

  • Toezicht bomenkap: Tijdens de kap controleren toezichthouders of de kap verloopt zoals op de bomenkaart staat aangegeven. Voor de veiligheid worden de gebieden waar nodig afgezet met bouwhekken en linten. Tijdens de kap is het verboden om deze gebieden te betreden.
  • Een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf voert de werkzaamheden met asbest uit volgens de wettelijke richtlijnen. De werkzaamheden zijn veilig en geven geen overlast voor de bewoners en omgeving.
    Download de meestgestelde vragen over asbest

 

Wij vragen uw begrip voor de overlast en verzoeken u om alert te zijn. Want veiligheid staat voor ons voorop. Omwonenden en bewoners langs de bouwroutes krijgen daarom tijdig informatie over de rijroutes en tijdelijke voorzieningen. Heeft u kinderen? Vertel ze dan in welke straat in de buurt grote vrachtwagens rijden en op welke plekken ze extra goed moeten opletten.

Nieuwsbrief

<widget><id>3</id><onload>onLoadForm</onload></widget>