Bewonersplatform

Bewonersplatform

'Duursaam en Zorgsaam'. Elkaar ontmoeten, vinden, helpen, de wijk leren kennen, het gedachtengoed van de wijk bewaren en de belangen behartigen. Dat is waar het bewonersplatform Kerckebosch voor staat. We zijn nog een jonge organisatie. Jong betekent actief. En dát zijn we. Het afgelopen jaar hebben we veel gepraat, over wie en wat we willen zijn. En nu gaan we het ook DOEN! Help je mee?

 

Het bewonersplatform Kerckebosch is een bundeling van actieve en betokken bewoners van deze prachtige wijk. Over een paar jaar is de wijk  klaar, de Wijkontwikkelingsmaatschappij zal dan ophouden te bestaan. Het platform wil een goede organisatie én gesprekspartner zijn voor gemeente, Utrechts Landschap en Woningbouwvereniging Woongoed. Samen moeten we het gedachtengoed en de uitgangspunten van de wijk in stand houden; zowel de natuur- als de sociale inclusiviteit. Wij zijn 'duursaam' en 'zorgsaam'.

 

Voor een paar delen van de wijk hebben we nog geen vertegenwoordiger; Boswachterij (Marijkelaan nieuwbouw). Uit die gedeeltes van de wijk zoeken we mensen die ons willen helpen. 

Wat doen we

Wat doen we

Om slagvaardig te kunnen zijn hebben we een aantal werkgroepen in het leven geroepen. Kijk hier welke werkgroepen er zijn. En wil je mee helpen? Graag! Meld je aan via 

 

Lees meer

Leuke weetjes uit de wijk

Leuke weetjes uit de wijk

De wijk Kerckebosch zit vol met verhalen. Die zo leuk zijn dat ze verteld moeten worden. Je vindt ze hier!

 

Lees meer

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wie zijn de mensen van het bewonersplatform; je vindt ze hier!

 

Lees meer

Fotogalerij

Bekijk foto's van de wijk Kerckebosch.

 

Lees meer

Nieuwsbrief

<widget><id>3</id><onload>onLoadForm</onload></widget>