Bewonersplek

Bewonersplek

Begin 2021 is de renovatie van flat 11 klaar. Daarna is de buitenruimte rondom flat 11 aan de beurt. Op deze plattegrond ziet u de inrichting van dit gebied. Waar bomen en struiken komen, hoe de wandelpaden lopen, waar de nieuwe bergingen staan en waar een speelplek en fiets- en autoparkeren zijn gepland. Woongoed Zeist onderzoekt nog de mogelijkheid van een beperkt aantal zogenaamde "tiny houses" achter De Berk. Zie het zoekgebied in deze kaart.

 

Ruimte voor bewonersideeën

Tijdens een eerdere meedenkbijeenkomst in 2019 voor bewoners over de speelplek achter flat 11, zijn verschillende ideeën genoemd waar toen geen plek voor was. Daarom heeft de Wijkontwikkelingsmaatschappij een veld gereserveerd aan de achterzijde van flat 11 om als bewonersplek in te richten. Het gaat om een gebiedje van ongeveer 250 m2 groot (net iets groter dan het trapveldje in het bosgebied). Voor de invulling kunt u kiezen uit een aantal suggesties op de ideeënkaart, natuurlijk kunt u ook andere ideeën doorgeven.

 

Meer weten? Kom kijken op locatie!

Zaterdag 28 november en dinsdag 1 december tussen 13 en 14 uur is een projectmedewerker van de WOM-Kerckebosch aanwezig op de plek van het ideeënveld achter flat 11 om het plan toe te lichten en vragen van bewoners te beantwoorden. U bent van harte welkom.

 

Uw voorkeur

We zijn heel benieuwd welke invulling u graag op deze plek wil. Kruis uw voorkeur aan en leg uit waarom dit idee u het
meest aanspreekt. Of vermeld uw eigen idee. Reageren kan via: 

 


Op basis van alle reacties maakt de WOM een keuze voor inrichting van deze bewonersplek. Hierover zullen we u als bewoner informeren begin 2021.

 

Waar moet een bewonersidee aan voldoen?

Heeft u zelf een goed idee? Een bewonersidee heeft de grootste kans van slagen als het aan een aantal voorwaarden voldoet. Zorg bijvoorbeeld voor:

  • een plan op hoofdlijnen waarin het idee is uitgewerkt: wat, voor wie en waarom
  • een inschatting van de kosten
  • een groepje bewoners dat verantwoordelijk is voor de uitvoering en het beheer voor vijf jaar

 

Nieuwsbrief

<widget><id>3</id><onload>onLoadForm</onload></widget>