Contact

Contact

Wijkontwikkelingsmaatschappij Kerckebosch

 

T 030 - 694 02 29 (tot 1 augustus 2019)

T 06-86822714 (na 1 augustus 2019)

E info@kerckeboschzeist.nl

 

Vanaf 1 augustus heeft de Wijkontwikkelingsmaatschappij (WOM) Kerckebosch een nieuw adres in de wijk. Zij verhuist van de Graaf Lodewijklaan 15 naar tijdelijke werkplekken die langs het opslagdepot staan op de hoek Hoog Kanje/Kerckeboschlaan. De WOM blijft hier nog zo'n drie jaar tot de vernieuwing van de wijk is afgerond. Het wijkkantoor van Woongoed Zeist verhuist mee. Het Apostolisch Genootschap verhuist naar Austerlitz en huurt het 'Lokaal' op de Oude Postweg 137 in Austerlitz. Meer weten over de verhuizing? Kijk dan hier.

 

U kunt ons na 1 augustus nog wel bereiken via bovenstaand telefoonnummer en e-mailadres. De WOM blijft zich wel bezig houden met slopen, wegen aanleggen, borders maken en plantjes erin zetten en inrichtingsplannen maken met de buurt voor ontwikkellocaties. Voor wijkzaken als het onderhoud van groen, reparaties aan de weg, zwerfvuil, etc., verwijzen we u graag door naar het klancontactcentrum van de gemeente Zeist

 

De gemeente, Woongoed Zeist en het Utrechts Landschap worden steeds meer betrokken bij zaken die de WOM oppakt. Zodat zij later het vervolg kunnen overnemen. 

 

Stuur een e-mail

Stuur een e-mail

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

<widget><id>2</id><onload>onLoadForm</onload></widget>
Foto inzenden

Foto inzenden

Stuur ons uw mooie foto's van Kerckebosch. Deze worden op de website geplaatst. 

<widget><id>9</id><onload>onLoadForm</onload></widget>
Over ons

Over ons

De gemeente Zeist en woningcorporatie Woongoed Zeist werken samen aan het nieuwe Kerckebosch. Voor de uitvoering hebben zij de Wijkontwikkelingsmaatschappij (WOM) Kerckebosch opgericht.

Nieuwsbrief

<widget><id>3</id><onload>onLoadForm</onload></widget>