Kerckebosch in de prijzen

Kerckebosch in de prijzen

Het is altijd mooi om waardering te krijgen. Kerckebosch is door de jaren heen verschillende keren in de prijzen gevallen. In 2016 kreeg de wijk de prijs voor de beste openbare ruimte. In 2018 won het de prijs voor de meest natuurinclusieve wijk van Nederland!

Meest natuurinclusieve wijk van Nederland

Meest natuurinclusieve wijk van Nederland

Kerckebosch Zeist is uitgeroepen tot meest natuurinclusieve gebiedsontwikkeling. Op 11 april is de vernieuwde wijk tijdens het Nationaal debat van Building Holland over natuurinclusief bouwen in de schijnwerpers gezet. Volgens de jury bewijst Kerckebosch dat bouwen aan een gezond leefmilieu voor mens en natuur heel goed samen kan. Sterker nog, door consequent met oog voor de natuur te ontwikkelen, is juist extra woonkwaliteit ontstaan. De tweede plaats ging naar Hoogbouwkavel Leidsche Rijn Centrum Noord.

 

Lees meer

Beste openbare ruimte

Beste openbare ruimte

Kerckebosch Zeist mocht zich in 2016 de beste openbare ruimte van Nederland noemen. Tijdens het Landelijk Congres Openbare Ruimte op 7 oktober 2016 in Leeuwarden won Kerckebosch Zeist deze titel. Criteria waar op gescoord werd waren 'gebruik', 'duurzaamheid' en 'ruimte'.

 

 

Lees meer

Nieuwsbrief

<widget><id>3</id><onload>onLoadForm</onload></widget>