Voorzieningen

Voorzieningen

In het hart van de wijk is een centrale plek met bestaande en nieuwe voorzieningen.

Winkelcentrum

Winkelcentrum

Hier kunnen alle bewoners terecht voor de dagelijkse boodschappen bij de supermarkt of speciaalzaken. Bij een vernieuwde wijk past ook een up-to-date winkelcentrum. De eigenaren van het winkelcentrum zijn met elkaar in gesprek over een plan voor modernisering. De gemeente hoopt dat de eigenaren binnen afzienbare tijd met een plan zullen komen en ondersteunt de eigenaren bij de gesprekken hierover.

 

Lees meer

Binnenbos: gastvrij en veelzijdig

Binnenbos: gastvrij en veelzijdig

Je komt elkaar tegen bij Binnenbos
Binnenbos is dé ontmoetingsplek in Kerckebosch-Zeist. Open, gastvrij en veelzijdig, met alle voorzieningen op maat. Van een wijkservicepunt en gezondheidscentrum, tot een muziekschool, sportzalen en zaalverhuur. In het gezellige eetcafé kunnen wijkbewoners terecht voor een kop koffie of een hapje eten met elkaar. In de woningen op de 1e en 2e etage hebben 42 cliënten van Abrona hun thuis.

 

Hoog Kanje 186 | www.binnenboszeist.nl

Scholen

Scholen

In Kerckebosch zijn meerdere scholen en kinderopvang. Volop keuze voor ouders en hun kinderen.

 

Brede School Kerckebosch

Hier zijn de Kerckebosch-locaties van de Damiaanschool en de Wereldkidz Montessorischool gehuisvest. KMN Kind & Co verzorgt in de brede school opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Nieuw is de kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

 

De Stuifheuvel
De Stuifheuvel is een school voor speciaal basisonderwijs(SBaO), met kleine groepen, speciaal opgeleide leerkrachten en een multidisciplinair team.

 

BSO Het Kraaienest
Het Kraaienest doet graag iets meer. De kinderen, die daar zin in hebben, kunnen elke dag kiezen uit leuke activiteiten aan zoals creatieve workshops, koken en bakken en leuke thematische activiteiten in vakantieweken.

 

BSO Sterrenbos
Bij BSO Sterrenbos is iedere middag een feestje. Samen de bossen in en van alles ontdekken over de natuur in de omgeving, proefjes doen, koken & bakken, theater, zwemlessen en nog veeel meer.

 

De Kerckeboschsschool

De Kerckeboschschool is een christelijke basisschool. De leerlingen krijgen leerstof aangeboden die zoveel mogelijk uitdaagt en aansluit bij hun leervermogen en motivatie.

 

Seyster College

Het Seyster College is een school voor praktijkonderwijs. Ons motto is: "Respect hebben voor elkaar, is rekening houden met elkaar".

 

CCZ

Het Christelijk College Zeist is een kleinschalige en moderne VMBO school voor kader-, basis- en MBO onderwijs. Met circa 300 leerlingen. Het CCZ is een iPad-school.

Zorgwoningen

Zorgwoningen

Voor bewoners die beschermd wonen in appartementen en groepswoningen:

 

Huize Hoog Kerckebosch
Luxe zorgappartementen met woonservice en 24-uurszorg, gelegen in ruim opgezette nieuwe wijk, midden in het bos. Dat is Huize Hoog Kerckebosch in Zeist.

 

Kwintes in Kerckebosch
Kwintes is een organisatie die zich inzet voor mensen met psychosociale problemen en/of psychiatrische kwetsbaarheid. Het gaat om mensen die zonder begeleiding niet zelfstandig kunnen leven en wonen. Kwintes biedt in Kerckebosch begeleiding in een beschermde woonvorm.

Nieuwsbrief

<widget><id>3</id><onload>onLoadForm</onload></widget>