Scholen

Scholen

In Kerckebosch zijn meerdere scholen en kinderopvang. Volop keuze voor ouders en hun kinderen.

 

Brede School Kerckebosch

Hier zijn de Kerckebosch-locaties van de Damiaanschool en de Wereldkidz Montessorischool gehuisvest. KMN Kind & Co verzorgt in de brede school opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Nieuw is de kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

 

De Stuifheuvel
De Stuifheuvel is een school voor speciaal basisonderwijs(SBaO), met kleine groepen, speciaal opgeleide leerkrachten en een multidisciplinair team.

 

BSO Het Kraaienest
Het Kraaienest doet graag iets meer. De kinderen, die daar zin in hebben, kunnen elke dag kiezen uit leuke activiteiten aan zoals creatieve workshops, koken en bakken en leuke thematische activiteiten in vakantieweken.

 

BSO Sterrenbos
Bij BSO Sterrenbos is iedere middag een feestje. Samen de bossen in en van alles ontdekken over de natuur in de omgeving, proefjes doen, koken & bakken, theater, zwemlessen en nog veeel meer.

 

De Kerckeboschsschool

De Kerckeboschschool is een christelijke basisschool. De leerlingen krijgen leerstof aangeboden die zoveel mogelijk uitdaagt en aansluit bij hun leervermogen en motivatie.

 

Seyster College

Het Seyster College is een school voor praktijkonderwijs. Ons motto is: "Respect hebben voor elkaar, is rekening houden met elkaar".

 

CCZ

Het Christelijk College Zeist is een kleinschalige en moderne VMBO school voor kader-, basis- en MBO onderwijs. Met circa 300 leerlingen. Het CCZ is een iPad-school.

Nieuwsbrief

<widget><id>3</id><onload>onLoadForm</onload></widget>