Elix

Elix

Projectontwikkelaar BPD ontwikkelt een buurt gericht op zelfvoorzienendheid, duurzaamheid en circulair ontwikkeling. Een echte duurzame community in Kerckebosch. Alle woningen in Elix zijn inmiddels toegewezen. Verwachting is dat in de zomer van 2021 de bouw start.

 

Later dit jaar starten sessies met de toegewezen kandidaten. Er vinden een aantal workshops plaats, om samen met de kopers het gemeenschappelijk plangebied in te richten en de individuele woning samen te stellen en in te richten.

 

De woningen worden in CLT-constructie gebouwd. Cross-laminated timber (CLT) is een voorbeeld van een gelijmde houtconstructie en kunnen door middel van modules vergroot worden. Er worden verschillende woningtypen aangeboden: een levensloopbestendige woning, tussenwoning en hoekwoning, 2/1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Allen binnen een prijsrange van ca. 555.000 – 1050.000 EUR vrij op naam.

 

Bewoners ontwikkelen samen een duurzaam nieuwbouwproject. Bewust, duurzaam en zelfvoorzienend wonen. Kijk hier voor meer informatie.

 

Nieuwsbrief

<widget><id>3</id><onload>onLoadForm</onload></widget>