Freerunning blijft op het Energieplein

16.06.2020

Freerunning blijft op het Energieplein

Freerunning krijgt een definitieve plek op het Energieplein achter Binnenbos. Sinds juli vorig jaar stonden de 'toestellen' op het braakliggende terrein naast Merelnest aan de Prinses Marijkelaan. De obstakels waar de freerunners met gymnastische technieken als flips overheen springen zijn van hergebruikt materiaal van de oude flats aan de Prinses Margrietlaan.

 

Lees meer

Even voorstellen: Bram Wispelweij

Even voorstellen: Bram Wispelweij

15.06.2020

Even voorstellen: mijn naam is Bram Wispelweij. Al 17 jaar werk ik als wijkmanager voor de gemeente Zeist in Centrum-Zeist. Voortaan ga ik ook aan de slag voor de inwoners van Kerckebosch en Zeist-Oost. Ik kom in de plaats van Wim van Keulen die nu in Zeist-Noord werkt.

 

Lees meer

Een lintje voor Brenda Emmen

28.04.2020

Een lintje voor Brenda Emmen

Wie Brenda kent, weet wat een enorme energie ze heeft en geeft. Brenda is vanwege haar vele vrijwilligerswerk voor veel organisaties in sociale, maatschappelijk, culturele en politieke kringen, bijzonder actief geweest (en nog steeds). Voorlezen aan ouderen, lidmaatschap bestuur CDA-Zeist, concert-organisatie, cultuur en welzijn voor ouderen. En dat alles met een onnavolgbare hoeveelheid werklust en energie, creativiteit, positiviteit en vermogen tot het verbinden en enthousiasmeren van mensen. Dit jaar werd haar belangrijke inzet nog eens benadrukt met een lintje!

 

Lees meer

Houd vol Kerckebosch

24.04.2020

Het is stiller in Kerckebosch: de scholen zijn tot 11 mei dicht en op straat is het rustig. Bewoners blijven zo veel mogelijk binnen. Ook in de coronatijd gaat het werk door in Kerckebosch. Maar wel even anders.

 

<widget><id>4233</id><onload>onLoadMovieplayer</onload></widget>

 

Lees meer

Renovatie Flat 11

23.04.2020

Renovatie Flat 11

et voordat de coronacrisis begon, vierden we de start van de renovatie van Flat 11 – de eerste flat aan de Prinses Margrietlaan. Een symbolische gaskraan werd dichtgedraaid door wethouder Marcel Fluitman, Woongoed Zeist-directeur Rob Wassenberg en Hein Brandsma, bewoner uit de flat. Flat 11 is namelijk de eerste flat in Zeist die na een renovatie helemaal 'gasloos' wordt!

 

Lees meer

Nieuwsbrief

<widget><id>3</id><onload>onLoadForm</onload></widget>