Kerckebosch 2019 in 1 minuut

23.12.2019

We blikken terug op een mooi 2019 in Kerckebosch. Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen een groen en gezond 2020!

 

<widget><id>4179</id><onload>onLoadMovieplayer</onload></widget>
Kerstmarkt Winkelcentrum Kerckebosch

Kerstmarkt Winkelcentrum Kerckebosch

10.12.2019

Buurtvrij organiseert samen met de winkeliers en in samenwerking met de Gemeente Zeist een kerstevent op zaterdag 21 december in Winkelcentrum Kerckebosch. Iedereen is hiervoor van 11.00 tot 16.00 uur van harte uitgenodigd!

 

Lees meer

Kerckebosch Zeist sloopt informatiecentrum circulair

22.11.2019

Kerckebosch Zeist sloopt informatiecentrum circulair

Het voormalig gebouw van het Apostolisch Genootschap aan de Graaf Lodewijklaan 15, waar tot augustus het informatiecentrum Kerckebosch Zeist was gevestigd, is sinds kort volledig gesloopt. Op deze plek komen volgend jaar maximaal 12 woningen terug. Het slopen van het gebouw gebeurde volledig circulair, en een flink deel van de materialen gingen voor hergebruik naar de watertoren in Utrecht Overvecht. Een bewuste keuze die past bij de natuurinclusieve wijkvernieuwing waar Kerckebosch Zeist om bekend staat.

 

Lees meer

Succesvolle Buur-Natuurdag Kerckebosch

Succesvolle Buur-Natuurdag Kerckebosch

06.11.2019

Het Utrechts Landschap beheert in Zeist al jarenlang het Landgoed Heidestein. In de aansluitende wijk Kerckebosch wordt hun rol als beheerder en natuurontwikkelaar steeds meer duidelijk. De wijk zelf is sinds het nieuwe woonproject circa 6 jaar geleden voortdurend in ontwikkeling.

 

Bron: de Nieuwsbode, 10 oktober 2019

 

Lees meer

Extra voordelig autodelen in Kerckebosch

05.11.2019

Extra voordelig autodelen in Kerckebosch

Sinds enkele maanden staat er een elektrische deelauto van Samen Slim Rijden Zeist aan de Prinses Maximalaan. Verschillende buurtgenoten maken hier met veel plezier gebruik van. Daarom komen er extra deelauto's te staan bij De Stuifheuvel aan Hoog Kanje. Samen met de WOM maken we het voor bewoners van Kerckebosch éxtra aantrekkelijk om een auto duurzaam te delen.

 

Lees meer

Nieuwsbrief

<widget><id>3</id><onload>onLoadForm</onload></widget>