Kerckebosch genomineerd voor de NEPROM-prijs 2021!

28.09.2021

Kerckebosch genomineerd voor de NEPROM-prijs 2021!

Kerckebosch Zeist is genomineerd voor de NEPROM-prijs locatieontwikkeling. Deze prestigieuze prijs wordt uitgereikt aan een gemeente en één of meer marktpartijen gezamenlijk die door goede samenwerking een hoogwaardig project hebben opgeleverd. Een locatieontwikkeling met een grote maatschappelijke impact op de omgeving, die excelleert in leefbaarheid, gebruikswaarde, beleving en duurzaamheid. 

 

Lees meer

Bomen in Kerckebosch

Bomen in Kerckebosch

24.09.2021

De herontwikkeling van de wijk Kerckebosch is bijna gereed. Bij de start van de herontwikkeling zijn afspraken gemaakt met de Wijkontwikkelingsmaatschappij (WOM) over de compensatie van de te kappen bomen voor woningbouw. Inmiddels blijkt uit een inventarisatie en inspectieronde van de gemeente dat er ruimschoots voldaan is aan de herplantplicht. Zowel in kwantiteit als kwaliteit. Er zijn op dit moment zo'n 600 bomen en groen extra gecompenseerd dan was afgesproken. De kwaliteit van het groen is goed, zelfs de droge zomers van afgelopen jaren hebben beperkt invloed gehad. Klik op 'lees meer' voor de video!

 

Lees meer

De WOM trakteert op ijs!

19.08.2021

De WOM trakteert op ijs!

De Wijkontwikkelingsmaatschappij Kerckebosch Zeist trakteert op ijs!
Laten we nog even dat zomergevoel vasthouden. En samen een ijsje eten in de prachtige wijk. De WOM trakteert alle bewoners van Kerckebosch op een Italiaans ijsje.

 

Lees meer

Kerckebosch 2020

29.12.2020

Ook in 2020 is er veel gebeurd in Kerckebosch. Ondanks corona zijn veel ontwikkelingen doorgegaan. We kijken terug op het afgelopen jaar en vooruit naar het volgende jaar. We wensen iedereen een gelukkig en gezond 2021!

 

<widget><id>4426</id><onload>onLoadMovieplayer</onload></widget>

 

Lees meer

Voordelig elektrisch autodelen in Kerckebosch Zeist

28.10.2020

Voordelig elektrisch autodelen in Kerckebosch Zeist

Ruim één jaar staan nu enkele elektrische deelauto's van Samen Slim Rijden Zeist in Kerckebosch (aan de Prinses Maximalaan en Hoog Kanje). Diverse buurtgenoten maken hier met veel plezier gebruik van: betaalbaar duurzaam autorijden met de buren. Bij verdere groei van het aantal deelnemers kunnen er ook extra auto's komen.

 

Lees meer

Nieuwsbrief

<widget><id>3</id><onload>onLoadForm</onload></widget>