Jos en Maruschka

Laatste 6 vrije kavels Kerckebosch verkocht

01.12.2017

De vrije kavels in buurt 'Bij de Hoge Dennen' in Kerckebosch Zeist zijn gewild. Maandag 30 oktober 2017 sloot de inschrijving voor de laatste 6 vrije kavels in de buurt 'Bij de Hoge Dennen'. Alle kavels konden direct worden toegewezen. Op 30 november zetten Jos Kools en Maruschka Scholten de handtekening onder het allerlaatste koopcontract in Kerckebosch. "We zijn ontzettend blij dat we een kavel toegewezen hebben gekregen. Het bos trekt ons enorm, hoe meer bomen hoe beter. De eekhoorns lopen zo over het terras, dat is toch prachtig! We kunnen niet wachten om te starten met de bouw van ons droomhuis."

 

De kavels zijn bouwrijp. Dit betekent dat er direct gestart kan worden met de bouw, zodra het ontwerp voor de woning gereed is en de nodige vergunning verleend zijn. Naar verwachting is dit voor de meeste kopers in het najaar van 2018. In de buurt 'Bij de Hoge Dennen' wonen de nieuwe bewoners straks prachtig in een groene omgeving tussen het bos en de hei. De WOM geeft geen grond meer uit voor kavels.

 

We wensen Jos, Maruschka en de andere kopers heel veel plezier en succes met het ontwerpen van hun droomhuis in Kerckebosch!

 

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

<widget><id>3</id><onload>onLoadForm</onload></widget>