Beeld markering wandeling

Nieuwe wandeling Kerckebosch: nog even geduld!

21.10.2020

Jammer, jammer, jammer,

 

We waren zo goed bezig. De nieuwe wandeling door de wijk is bijna klaar. Jullie kennen vast wel de aan palen vastgeprikte, geplastificeerde teksten. Die vertellen over de bijzondere dingen in de wijk. Deze palen worden vernieuwd! We vervangen ze door markeringen; verduurzaamde houten palen met daarop platen in de vorm van de K en ingegraveerde teksten en QR-codes. Een stuk mooier en ze gaan jarenlang mee.

 

Ook breiden we de wandeling uit, op meer plekken vertellen we over Kerckebosch. Vergezeld van (360 graden) filmpjes. Iedereen kan door de wijk lopen, lezen en zien hoe bijzonder en prachtig het hier is. Wat de gedachtes en keuzes achter de nieuwe wijk zijn, de historie, hoe we met duurzaamheid, dieren, natuur én mensen omgaan. Over de prijzen die de wijk gewonnen heeft en nog veel meer.

De opening van de wandeling wilden we vieren met een mooi feest, nog dit jaar! Met jullie, bewoners van de wijk er allemaal bij! En toen kwam de tweede lockdown! En mogen we maar met maximaal 4 mensen in de buitenruimte samen zijn. Dat vinden we natuurlijk veel te weinig!

 

We stellen de opening uit, tot ergens in het volgende jaar. Afhankelijk van hoe het coronavirus zich ontwikkelt. Want we willen wel allemaal veilig met elkaar genieten van onze wijk. Tot die opening werken we verder en maken we de wandeling af. De palen van de markeringen zijn al verduurzaamd. De cortenstalen platen met daarin gegraveerde teksten en QR-codes worden op dit moment gemaakt. Eind van het jaar zijn ze helemaal klaar en worden ze op de palen bevestigd en op de plekken geplaatst. Op het moment dat alles klaar is en jullie de wandeling kunnen lopen laten we dat natuurlijk weten.

 

Nog even geduld dus!

 

Projectteam wandeling Kerckebosch,

Anja Kroon, Helen Derksen, Idoena Vankan en Annemiek Verstappen

 

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

<widget><id>3</id><onload>onLoadForm</onload></widget>