kavels-debosrand=klassiek[zwart]

Nog 3 vrije kavels ‘Bij de Hoge Dennen’ in verkoop

25.05.2016

Er zijn nog 3 vrije kavels te koop in de buurt 'Bij de Hoge Dennen' in Kerckebosch Zeist. Het gaat om kavels HD16, HD17 en HD19 aan de Graaf Lodewijklaan. De kavels variëren tussen de 955m2 en 1.084m2. De kavelprijzen beginnen bij €670.000 VON. De verkoopprocedure is op basis van 'wie het eerst komt'.

 

Donderdag 24 maart 2016 startte de verkoop van 6 vrije kavels in Kerckebosch Zeist. Drie kavels konden direct worden toegewezen. De laatste drie kavels uit deze fase zijn nu in de vrije verkoop. Vanaf begin 2017 is de oplevering van de kavels en kan de schop in de grond.

 

Iedere buurt een eigen karakter

De buurt 'Bij de Hoge Dennen' kenmerkt zich door villa's in een eigentijdse architectuur. Met hoge kappen, erkers en uitbouwen. Zelfbouwers kunnen met veel vrijheid zelf een woning laten ontwerpen en bouwen in Kerckebosch. De buurt 'Bij de Hoge Dennen' bestaat uit totaal ca. 25 vrije kavels. De eerste vier zelfbouwers in de Graaf Lodewijklaan zijn inmiddels verhuisd.

 

Meer informatie
De prijslijst, verkoopprocedure en overige informatie is te bekijken via www.vrijekavelskerckeboschzeist.nl. Neem voor meer informatie contact op met Elise Vonk van de Wijkontwikkelingsmaatschappij Kerckebosch via e.vonk@kerckeboschzeist.nl of 030-6940229.

 

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

<widget><id>3</id><onload>onLoadForm</onload></widget>