WhatsApp Image 2019-11-17 at 18.09.41

Voordelig elektrisch autodelen in Kerckebosch Zeist

28.10.2020

Ruim één jaar staan nu enkele elektrische deelauto's van Samen Slim Rijden Zeist in Kerckebosch (aan de Prinses Maximalaan en Hoog Kanje). Diverse buurtgenoten maken hier met veel plezier gebruik van: betaalbaar duurzaam autorijden met de buren. Bij verdere groei van het aantal deelnemers kunnen er ook extra auto's komen.

 

De Wijkontwikkelingsmaatschappij Kerckebosch en Samen Slim Rijden Zeist willen het opnieuw voor buurtgenoten extra aantrekkelijk maken om mee te doen met de auto voor de buurt. Net zoals vorig jaar krijgen de eerste 20 nieuwe aanmeldingen 3 maanden + 15 uur (voordeel-abonnement) zonder kosten. Een mooie gelegenheid om het uit te proberen!

 

De voordelen
De voordelen van autodelen met Samen Slim Rijden Zeist zie je in het filmpje op hun site. Kijk daar ook voor de kosten en wat je kunt besparen: www.samenslimrijden-zeist.nl. De eerste 20 nieuwe deelnemers uit Kerckebosch betalen 3 maanden lang geen abonnementskosten (voordeelabonnement) en 15 uur in de eerste maand.

 

Proefrit & aanmelden
Maak een proefrit voor kennismaking en uitleg over het laden van de auto en het elektrische rijden. Een film geeft je uitleg over de auto's. Na de proefrit kun je je online aanmelden via de website.

Meer weten? Zie de website of mail arnout@samenslimrijden-zeist.nl of lees dit interview met twee autodelers uit Kerckebosch in De Nieuwsbode.

 

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

<widget><id>3</id><onload>onLoadForm</onload></widget>