Opening wandeling Kerckebosch op 19 december

Opening wandeling Kerckebosch op 19 december

Je hebt ze vast wel zien staan in de wijk, de paaltjes met de K van Kerckebosch en een qr-code. Er zijn er 19 en samen vormen ze een wandeling langs de bijzondere punten van Kerckebosch. Achter de code zitten verhalen, foto's en filmpjes, sommige zelfs in 360 graden.

 

Voorjaar 2020 wilden we de wandeling officieel openen, en toen kwam Corona. Op momenten dat we dachten dat het kon werd alles weer onzeker door oplopende besmettingen. Nu, december 2021 heeft het lang genoeg geduurd en gaan we ervoor, maar wel op een coronaproof en innovatieve manier!

 

Wijkwethouder Marcel Fluitman verrichtte de openingshandeling in het Binnenbos in het bijzijn van een paar Kerckebosschers die betrokken zijn bij het tot stand komen van de wandeling. Via de qr-code of via ons youtube kanaal Wijkvereniging Kerckebosch kun je de video teruglijken, en ook nog spectaculair in 360 graden.

 

Scan de qr code en bekijk de video. Of ga naar youtube 

 

Voor de mooiste beleving vergroot je je scherm op de telefoon. Als je het scherm aanraakt zie je rechtsonder een tekentje staan van een VR bril. Klik daar op. Als het goed is zie je het beeld dan 2 keer. Vervolgens doe je de telefoon in je VR bril (als je een kartonnen hebt) of klem je de VR bril op je telefoon (als je de plastic variant hebt). Kijk goed om je heen want er gebeurt van alles! Om alles te zien bekijk je de video meerdere keren, je ziet elke keer weer iets nieuws. Veel plezier!

 

 

 

 

Nieuwsbrief

<widget><id>3</id><onload>onLoadForm</onload></widget>