Help je ons mee?

Help je ons mee?

Het bestuur is actief van start gegaan. We hebben al een paar keer met elkaar overlegd en bepaald wat de verschillende thema's/werkgroepen voor de wijk zijn, die vind je hier onder bij werkgroepleden gezocht.

 

Werkgroepleden gezocht

 

Kerckebosch is een inclusieve en innovatieve wijk. Dat betekent dat de inwoners heel divers zijn; in leeftijd, opleiding en welstand. We vinden het heel belangrijk dat iedereen in de wijk mee kan denken, praten én beslissen over de wijk.

Voor de werkgroepen zoeken we daarom bewoners die samen met ons de wijk ervoor willen zorgen dat de wijk zo mooi en bijzonder blijft, sociaal en natuurinclusief. Voor elke groep denken we aan 3-5 bewoners.

 

Dit zijn de werkgroepen waar je in deel kunt nemen:

 

  • evenementen/sociale cohesie
  • zorgsaam/sociale veiligheid
  • duurzaamheid en innovatie
  • natuur
  • communicatie
  • wijkontwikkeling en openbare ruimte

Wat ga je doen?

 

Dat hangt uiteraard af van de werkgroep waar je zitting in neemt. Samen met de andere bewoners in jouw groep denk je na over wat er belangrijk is in de wijk en over jouw thema gaat. Of je helpt mee met het bedenken of organiseren van een evenement. Je hebt een duurzaam hart en je wil betrokken zijn bij de plannen die de gemeente heeft op het gebied van de energietransitie. Of je vindt de flora en fauna zo bijzonder in de wijk en wil die minimaal behouden of zelfs verbeteren. Je bent bezorgd over de veiligheid en het verkeer en wilt meedenken over hoe het anders kan. Je communiceert graag met de andere bewoners en maakt ze enthousiast over het wel en wee in de wijk. Naar verwachting overleg je een keer per 6 weken met jouw groep.

 

Er is genoeg te doen!

 

Dus ben jij net als wij enthousiast over Keckebosch en wil je je inzetten voor deze mooie wijk, mail dan naar bewoners@kerckeboschzeist.nl en vermeld voor welke werkgroep jij interesse hebt.

 

Nieuwsbrief

<widget><id>17</id><onload>onLoadForm</onload></widget>