bert op dak klein

Gebruik de tijd die je nu meer thuis bent goed en verdiep je in zonnepanelen!

14.04.2020

Het is nu dé tijd is om je te verdiepen in zonnepanelen. Want de zon blijft schijnen! Op 1 april begon voor de 4e keer de collectieve actie 'Zon op Zeist'. Wie een geschikt dak heeft, maar er geen zonnepanelen op legt, laat behoorlijk wat geld liggen. Zonnepanelen verdienen zichzelf in enkele jaren terug. Meedoen levert je een mooi voordeel op en als je samen met jouw buren inkoopt, wordt het voordeel nog groter. Bovendien ontvangen deelnemers extra garanties, zoals een opbrengstgarantie voor de eerste twee jaar.

 

In 2019 deden weer meer 'energieslimme' bewoners mee aan 'Zon op Zeist'

 

Meer dan 95 huiseigenaren hebben afgelopen jaar mee gedaan aan de Zon op Zeist actie. Er zijn in totaal ruim 680 panelen geïnstalleerd met een totaal vermogen van 215.000 Wp. Per zonnepaneel is dat een opbrengst van ongeveer € 65. En meer buren kochten samen zonnepanelen waardoor zij profiteerden van de aantrekkelijke burenkorting.

 

Geselecteerde aanbieder

 

Mijn Groene Huis heeft de samenwerking me Green Recovery uit Leusden verlengd. Vanwege onder andere de goede prijs-kwaliteit-verhouding. Bewoners zijn over het algemeen zeer tevreden over het advies en de uitvoering door Green Recovery. Kijk voor het collectieve aanbod en de extra voordelen op de website www.zonopzeist.nl

 

Zonnepanelen iets voor jou?

 

Bewoners kunnen zich nu al oriënteren op de aanschaf van zonnepanelen via de Zonnekaart en de informatie op de website. In april en mei organiseert Mijn Groene Huis twee webinars, op 16 april en 12 mei om 20.00 uur.

 

Webinars

 

Mijn Groene Huis organiseert in deze tijd van fysieke afstand 2 online infobijeenkomsten over 'Zon op Zeist'. Je kunt vanuit jouw luie stoel inloggen en alle informatie tot je nemen die Bart Willem Smink van Green Recovery vertelt over zonnepanelen en de collectieve actie. De webinars vinden plaats op 16 april en 12 mei om 20.00 uur 's avonds. Doe mee en meld je aan via contact@mijngroenehuis.nu of via de website.

 

Ben je niet zo digitaal, dan ben je van harte welkom op de 'fysieke' informatiebijeenkomsten op 18 juni of 8 juli. Uiteraard onder voorbehoud, we volgen de huidige ontwikkelingen. Geïnteresseerde bewoners kunnen zich voor deelname aan de actie aanmelden via www.zonopzeist.nl. Green Recovery neemt in een adviesgesprek altijd eerst de situatie ter plekke op voordat er een offerte wordt uitgebracht. Vragen over de actie? Mail ons op contact@mijngroenehuis.nu of bel op werkdagen via het algemene nummer: 030 3690051.

 

Mijn Groene Huis

 

Mijn Groene Huis is onderdeel van Stichting Energie Zeist en helpt bewoners in de gemeente Zeist met het realiseren van een energiezuinige woning. Dit doen we met subsidie van de gemeente Zeist. Kijk voor meer info op: www.mijngroenehuis.nu en vind ons op facebook, twitter en instagram: mijngroenehuis.

 

 

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

<widget><id>17</id><onload>onLoadForm</onload></widget>